Gölhisar Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Çağdaş ve bilimsel eğitim ilkeleri doğrultusunda, sürekli gelişim ve ilerlemeyi temel alan, öğrencilerin özel eğitim ile ilgili her türlü beklenti ve ihtiyaçlarına hitap ederek, onları sahip oldukları potansiyel çerçevesinde en üst düzeyde geliştirip, zihinsel, duygusal, sosyal ve fiziksel açıdan sağlıklı ve engelini aşmış bireyler olarak yetiştiren, özel eğitimde lider bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda özel eğitim veren bir okul almanın sorumluluğu ile öğrencilerinin; ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda, eğitim hakkında en üst düzeyde yararlanabilmelerini, engellerini aşarak, kendi kendine yetme ve bağımsız olarak günlük yaşam becerilerini yerine getirebilmelerini, kendisiyle barışık ve toplumla uyumlu, iletişim, yardımlaşma, empati, paylaşma gibi gerekli olan sosyal becerileri kazanmalarını, üst öğrenimlerine devam etmeleri için gerekli ortamı oluşturup, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir meslek sahibi olmaları ve üreten bireyler konumuna gelmelerini görev edinmiştir.

Başarılar: -

Saatler: 08.40-14.20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz, şehir içi ve çevre köy ve kasaba vb. yerleşim yerlerinden rehberler eşliğinde taşıma servisi ile evlerinden alınıp tekrar evlerine teslim edilmektedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Voleybol, masa tenisi, basketbol ve badminton sporları faal olarak devam ediyor.
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://golhisarozelmesem.meb.k12.tr

Adres - Merkez Cami Mah. 432. Umut Sk. No5 Gölhisar/ BURDUR

Yerleşim Yeri - -

Adres - Merkez Cami Mah. 432. Umut Sk. No5 Gölhisar/ BURDUR

Ulaşım Öğrencilerimiz okula taşıma servisleriyle ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.